محسن رضایی: نامه ونس را مطالعه کردم و هنوز پاسخی به آن ندادم/ تصمیم جدیدی به صورت رسمی و حکومتی درباره تغییر دکترین هسته‌ای گرفته نشده است تاکید سرلشکر رضایی بر اشراف کامل رهبر معظم انقلاب بر مسائل مختلف سردار نقدی: دشمن می‌خواهد مردم را از حاکمیت جدا کند علم‌الهدی: در صورت حمله آمریکا کابل‌های ارتباط جهانی در تنگه هرمز را قطع می‌کنیم سپاه اعلام کرد: انفجار سومین نفتکش در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز سپاه: دو نفتکش متخلف در آب‌های جنوبی تنگه هرمز متوقف شدند ارتش: شمپاد دشمن را منهدم کردیم/ حریق دو نفتکش در شرق تنگه هرمز خطیب جمعه تهران: نخبگان پیشنهادهای خود درباره بازنگری در دکترین هسته‌ای را ارائه کنند معاون وزیر کشور: خون شهدای میناب جبهه دشمن را رسوا کرد ترامپ توان آغاز جنگ با ایران را ندارد «لبیک یا خامنه‌ای» در دارالذکر؛ عهد دوباره عراقی‌ها در حرم امام رضا(ع) محکومیت شدید ادعای مداخله‌جویانه امارات و کانادا درباره جزایر ایران سپاه: تعداد پهپادهای آمریکایی MQ-۱ و MQ-۹ شکار شده در «صیدگاه هرمز» به ۶۸ فروند رسید بقایی: حضور پرشور مردم در میادین و تجمعات شبانه، پشتوانه اقتدار و دیپلماسی ایران است وزارت اطلاعات خبر داد: دستگیری 4 هسته تروریستی جنوب شرق

وزارت خارجه ایران: هر خطای جدید انگلیس با واکنش شدید و متناسب مواجه خواهد شد

وزارت خارجه ایران: هر خطای جدید انگلیس با واکنش شدید و متناسب مواجه خواهد شد وزارت خارجه ایران در بیانیه ای در واکنش به اقدامات و اظهارات نا به جای انگلیسی ها هشدار داد هر خطای جدید انگلیس با واکنش شدید و متناسب مواجه و در صورت ادامه چنین رفتارهایی دیگر تنها به احضار سفیر بسنده نخواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۸ - ۲۳ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 13
کد خبر: ۳۳۴۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران طی بیانیه ای اقدام غیرقانونی و غیرحرفه‌ای سفیر انگلیس در تهران و حضور مشکوک او در یک تجمع داخلی و نیز اظهارات نابجای دیگر مقامات انگلیسی را به شدت محکوم کرد.

 

وزارت امور خارجه در این بیانیه یک بار دیگر اظهارات غیرقابل قبول نخست وزیر و وزیران امور خارجه و دفاع رژیم انگلیس در رابطه با اقدام تروریستی ترامپ در به شهادت رساندن سردار سپهبد قاسم سلیمانی، ابومهدی المهندس و همرزمان ایشان، که به مثابه همراهی و مشارکت رژیم انگلیس در اقدام تروریستی آمریکا می باشد را به شدت محکوم و تاکید کرده است حضور سفیر انگلیس در یک تجمع داخلی را مداخله آشکار در امور داخلی کشور و خلاف اصول حاکم بر روابط دیپلماتیک می داند که  شائبه مشارکت آن کشور در سیاست شکست خورده فشار حداکثری آمریکا را تقویت می‌کند. 

 

در این بیانیه همچنین با اشاره به تهدیدات امروز وزیر امور خارجه انگلیس به اعمال تحریم‌های بیشتر علیه جمهوری اسلامی ایران آمده است: واضح است که رژیم انگلیس بر اساس یک اشتباه محاسبه خطرناک کماکان توهمات ضد ایرانی را در سر می پروراند و به دنبال افزایش تنش در منطقه و در روابط خود با ایران است. سردمداران انگلیس باید بدانند که اتهامات علیه ایران نمی تواند تبعیت کورکورانه آن رژیم از آمریکا و ناتوانی مفتضحانه انگلیس در انجام تعهداتش در برجام و حتی خودداری از اجرای حکم دادگاه انگلیس در بازپرداخت صدها میلیون پوند بدهی به مردم ایران بدلیل ترس از آمریکا را بپوشاند. هر خطای جدید انگلیس با واکنش شدید و متناسب ایران مواجه خواهد شد و مسئولیت کلیه عواقب آن بر عهده دولت انگلیس می باشد.

 

وزارت امور خارجه کشورمان با یادآوری سابقه استعماری انگلیس در خاورمیانه اضافه کرده است که زمان دخالت سفرای انگلیس در امور داخلی دیگر کشورها و ایجاد تفرقه و دامن زدن به منازعات داخلی مدت‌ها است به سر رسیده و انگلیس باید این قبیل اقدامات مفتضحانه را کنار بگذارد و بدانند از دورانی که آفتاب در امپراتوری بریتانیا غروب نمی کرد دهه ها گذشته است. مردم هوشیار ایران با تمامی تفاوت سلیقه ها و دیدگاه ها، مداخله خارجی ها و به ویژه دولت هایی با سابقه استعمار و حمایت از دیکتاتورها را نمی پذیرند و فراموش نمی کنند که همین دولت انگلیس حامی اصلی و تسلیح کننده قصابان خاشقچی و کودک کشان یمن است.   

 

 وزارت امور خارجه در پایان این بیانیه خواستار خاتمه فوری هر گونه اقدام مداخله جویانه و تحریک کننده از سوی سفارت انگلیس در تهران شده و هشدار داد در صورت ادامه چنین رفتارهایی وزارت امور خارجه دیگر تنها به احضار سفیر بسنده نخواهد کرد.

 

«دومینیک راب» وزیر خارجه انگلیس امروز (دوشنبه) با حضور در پارلمان این کشور، گفت لندن بعد از خروج از اتحادیه اروپا نظام تحریمی تازه‌ای تعریف می‌کند تا با آن بتواند تحریم‌های تازه‌ای علیه ایران وضع کند.

 

گفتنی است در پی حضور «راب مک ایر» سفیر انگلیس در تهران در تجمع غیرقانونی مقابل دانشگاه امیرکبیر، روز گذشته او به وزارت خارجه احضار و مراتب اعتراض ایران به وی و دولت انگلیس ابلاغ شد. امروز هم دولت انگلیس در واکنش به دستگیری ۱۵ دقیقه ای سفیرش در تهران، حمید بعیدی نژاد سفیر ایران در لندن را به وزارت خارجه این کشور فراخواند. 

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار